21 Ocak 2008 Pazartesi

Ünlülerin Güzellik Sırları

Ünlülerin her daim nasıl o kadar güzel ve genç göründüklerini merak ederiz. Geçenlerde Hürriyet gazetesini okurken bu haberle karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim.


Eva Longoria: "Desperate Housewives" dizisinin güzel yıldızı içerisinde plasenta içeren oldukça pahalı bir krem kullanıyormuş. Bu krem içerdiği yüksek miktardaki enzim, protein ve vitaminlerle cildi yeniliyormuş.

Julia Roberts: :Ellerinin ve tırnaklarının bakımı için zeytinyağı kullanıyormuş.

Halle Berry: Selülit oluşmasını engellemek için ezilmiş kahveyle cildini yıkıyormuş. Kahvenin arındırıcı ve yenileyici etkisi varmış. ( Duyduğuma göre belli bir miktar kafein almak selülite engelliyormuş. Özellikle selülit kremi alırken içerisinde kafein olmasına dikkat etmek gerekiyormuş ).


Sandra Bullock: Kırışıklıklarına karşı hemoroid kremi kullanıyormuş. Bir dönem Ebru Akel de bu yöntemi uyguladığını söylemişti ve ülkemizde tartışmalara yol açmıştı.

Catherine Zeta Jones: Dişlerinin bembeyaz olmasını çileğe borçluymuş. Çilek meyvesi içerisinde malik asit ve parlatıcı bulunduruyormuş. Aynı şey Elma içinde geçerliymiş. Elmayı ısırarak yerseniz dişleriniz hem güçleniyor hem de beyazlıyormuş.

Cindy Crawford:Yıllara meydan okuyan top model yüzünü yıkadığı suya bir miktar süt ekliyormuş. Sütün içerdiğ

0 yorum: