30 Kasım 2009 Pazartesi

Vajinal akıntılardan soğan suyu kürüyle kurtulun

adet bitimi, adet dönemi, adet düzensizliği, çikolata kisti, erken menopoz, hamile kalmak, hamile kalmak için kür, küçük miyomlar, kuru incir kürü, polikistik over şikayeti, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, soğan kürü, soğan suyu kürü, vaginal akıntılar, vaginal akıntıyı önlemek, vajinal akıntıdan kurtulmak, vajinal akıntıyı gidermek, yumurtalıklarda kist
Uzmanlar, birçok kadının kabusu olan ve hayatının her anında karşılaşma riski olması nedeniyle yaşamını deyim yerindeyse cehenneme çeviren vajinal akıntılardan kurtulmak için bitkisel kür tavsiyelerinde bulunuyor. İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun vajinal akıntıları önleyici kür önerisi…

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kadınlarda sıklıkla karşılaşılan vajinal akıntılara karşı soğan suyu kürü uygulanabileceğini söylüyor. İşte bu kürün ayrıntıları…

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra ikinci âdetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak isteyen bayanlar, soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalıdır. Her iki kürün aynı anda uygulanmayacağını bilmelisiniz.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda ikinci günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür; erken menopoz, çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikâyeti olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

0 yorum: