30 Kasım 2009 Pazartesi

Kanser (tümör) oluşumunu önleyenler bitkiler

burç otu, burç otunun yararları, çekem otu, çekem otunun yararları, gevele otu, gevele otunun yararları, gökçe otu, gökçe otunun yararları, gövelek, gövelekin yararları, guaiacum officinale, kanser hastalıkları, kansere yakalanmak, kansere yakalanmış dokular, kokulu menekşe, kokulu menekşenin yararları, ökseotu, ökseotunun yararları, peygamberağacı odunu, peygamberağacı odununun yararları, Şifalı Bitkiler, tümör gelişimi, tümör oluşumu, viola odorata, viscum album

Uzmanlar, kansere yakalanmış dokuları yeniden organize etmek ve kontrol altına alabilmek için tümör gelişimini önleyici etkiye sahip olduğu kabul edilen bitkileri tüketmenin yararlı olacağını belirtiyor…

Ökseotu, kokulu menekşe (kök, yaprak, çiçek), peygamberağacı odunu (guaiacum officinale), modern tıp tarafından kanser hastalıklarına karşı kullanılıyor. Hastalığı nasıl etkileyebildikleri ise henüz tam olarak bilinmiyor.

Kokulu menekşe (viola odorata)

Kullanım biçimi: Bitkinin, çok ince kıyılmış kök, yaprak ve çiçeklerinden yarım veya 1 tatlı kaşığı dolusu, orta boy 1 su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra, süzülür. Günde 3 bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan içilir. Ayrıca, akciğer ve üst solunum yolları hastalıklarında çok olumlu sonuçlar verir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

Ökseotu (çekem / burç / gevele / gökçe / gövelek = viscum album)

Kullanım biçimi: İnce kıyılmış yaprak ve saplardan yarım veya 1 tatlı kaşığı, orta boy 1 su bardağı soğuk suda 8-10 saat bekletilir, ılıklaştırılır ve süzülür. Günde 1-3 bardak çay, aç karnına veya öğün aralarında içilir. Ayrıca kalp kaslarını güçlendirir, kan basıncını, alçak veya yüksek de olsa, normalleştirir. Bitki meyveleri kullanılmaz!

Peygamber ağacı odunu (guaiacum officinale)

Kullanım biçimi: Talaş veya yonga biçimindeki odun çok ince kıyılır. Yarım tatlı kaşığı odun, orta boy 1 su bardağı dolusu soğuk suya eklenir, üstü kapalı olarak düşük ısıda 15-20 dakika kaynatılır ve süzülür. Günde 3 bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan içilmelidir. Önerilen dozaj dâhilinde, bilinen bir yan etkisi yoktur.

0 yorum: