30 Kasım 2009 Pazartesi

Kuru incir kürü ile hamile kalmayı kolaylaştırın

aktif cinsel yaşam, bebek sahibi olmak, cinsel ilişki sıklığı, çocuk sahibi olmak, doğum kontrol hapı, doğum kontrolü, doğurgan kadınlar, doğurganlık, doğurganlık dönemi, gebelik, hamile kalmak, hamile kalmak için yapılması gerekenler, hamile kalmayı kolaylaştırmak, Hamilelik, hamilelik için ideal yaş, hamilelik için şifalı bitkiler, ideal yaşta mısınız, incir kürü, kariyer yapmak, kısırlık problemi, kuru incir kürü, planlı hamilelik, polikistik over hastalığı, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, regl dönemi, soğan kürü, yumurta çatlatma kürü, yumurta sayısını artırıcı kürü, yumurta sayısını artırmak, yumurtalık kisti, yumurtlama dönemi, yumurtlama problemi
Uzmanlar, yeterli sayıda yumurtlama yapamadığı için hamile kalamayan hanımların uygulayacakları bitkisel kürlerle hamilelik için yeterli yumurta sayısına erişebileceklerini belirtiyor. İşte hamileliği kolaylaştırmak için yapabileceğiniz şifalı bitkiler…

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’dan yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü…

Yumurta sayısını artırıcı kürü

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine on beş – on altı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-on beş dakika önce aç karnına için.

Yumurta artırıcı kürün uygulanması

Kuru incir kürü, iki kez yirmi bir gün uygulanır ve her yirmi bir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırk iki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dâhil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Yumurta çatlatmak için kuru incir kürü

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda, taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin. Bunu haftada 4 kez tekrar edin. Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over hastalığından da koruyacaktır.

0 yorum: