5 Ocak 2010 Salı

DİYETSİZ NEŞTERSİZ İNCELMENİN KEYFİ


4 hafta gibi bir sürede bu sorunlardan tamamıyla kurtulması mümkün.

Selülit ve bölgesel fazlalıklardan kurtulmak isteyenlerin 4 hafta gibi kısa bir sürede bu sorunlardan tamamıyla kurtulması mümkün.Yaza az bir zaman kala selülit ve bölgesel fazlalıklardan kurtulmak isteyenlerin 4 hafta gibi kısa bir sürede bu sorunlardan tamamıyla kurtulması mümkün...

Hanımların hormonal yapılarının neden olduğu bilinen selülitin tedavisinde özel bir diyete gerek kalmadan bölge başına yüzde 5-12 arasında incelme sağlayan AWT tedavisi basen, kalça, karın, bacak, kol bölgelerinde oluşan selülitleri kısa süre içinde ortadan kaldırarak vücudun farklı bölgelerinde yerleşen portakal kabuğu görünümüne son veriyor. Awt tedavisi uygulamasında ciltteki pürüzlerde tedavi ediliyor.

SARKMALAR İÇİN İDEAL

Şok dalgaları dediğimiz akustik dalgalar aynı zamanda bölgedeki yağ hücrelerini kırmakta ve yağ hücrelerinin içinde bulunan serbest yağ radikallerini ve gliserolleri ortaya çıkararak parçalamaktadır.

Ülkemize gelen en yeni selülit tedavisi olan bu yöntem saniyede bin 500 metre hızla doku altına ulaşan mermilerin yaydığı akustik dalgalarla sellülitin yanı sıra bölgesel yağ fazlalıkları ve diyet sonrası oluşan sarkma -gevşeme problemlerine de çözüm getiren selülitin başlıca iki nedeni üzerine etki gösteren tek uygulama. AWT dermisin kalınlaşmasına ve yağ tümseklerinin azalmasına yardımcı oluyor. Yapılan çalışmalarda cilt elastikiyetindeki artış 3. ayda %71,6 olarak bildirilmiştir.

YAZIN SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN

Bilindiği gibi vücut yağları fazla olan insanlar kalp damar hastalıkları açısından riskli gruba girmektedirler. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklığı nedeniyle bu risk daha da artmaktadır. Sıkça duyduğumuz kalp krizlerine bağlı ölüm oranları artış göstermektedir. Artık pek çoğumuzun bildiği gibi bel çevresi kalınlığı ve belirgin göbek, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve diyabet gibi hastalıkların habercisi olabiliyor.

Karın içi yağlanmanın vücudun en önemli organları çevresinde bulunmaktadır. Kalp sağlığının göstergelerinden kabul edilen bel çevresi ölçümü Dünya kardiyoloji bilimi tarafından üst sınırının kadınlarda 88 cm erkeklerde ise 96 cm olarak kabul ediliyor, bunların üstündeki ölçüme sahip olanlarda kalp krizi riski oldukça yükselmekte.

DİYETSİZ NEŞTERSİZ İNCELMENİN KEYFİ

Özellikle karın yan bölgeleri, göbek, diz içleri basen yanları ve gıdı bölgelerindeki fazlalıklardan şikayetçi olanlara çözüm getiren neştersiz diyetsiz bir yöntem olan Lipodissolutin tedavisi yağ hücrelerinin iç ve dış ortamı arasında konsantrasyon farkı oluşturarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlıyor.

YÜZDE 30 İNCELME

Lipodissolution kilo vermesine rağmen hâlâ istediği bölgelerde incelme sağlayamayanlar için etkili bir tedavi. C vitamini ve benzeri ilaçların sınırlı ve enjeksiyonlarla sorunlu bölgelere uygulanmasına dayanan işlem sonunda parçalanan yağ hücreleri suya dönüşerek idrar ve ter yoluya vücuttan atılıyor. Klinik çalışmalarda 6 hafta boyunca haftada 1 defa lipodissolution tedavisi bölgesel yağlarda %30 oranında azalma tespit edildi.

Hücrelerin daha iyi oksijenlenmesini sağlayan ve her seansta 500 kalori yaktıran bu uygulama bölgesel yağ parçalayıcı Lipodissolution tedavisi ile birlikte uygulanıyor. Kombinasyonu metabolizmayı hızlandırma ve düzenleme etkisine sahip olan uygulama kilo fazlası çok olan kişilere etkili bir alternatif sunmuş oluyor.


(yazete.com)

0 yorum: