7 Şubat 2008 Perşembe

YOSUNLA GELEN GÜZELLİK

ANTİ-STRES PROGRAMI

Sırt ve boyun bölgelerinde tutulmalar, konsantrasyon bozukluğu ve sinire karşı masajla yapılan terapiler



ORJİNAL THALLASSO TERAPİ



Thallaso Yunanca da deniz anlamına geliyor ve Thallasso Terapi deniz suyuyla yapılan bir bakım olarak Akdeniz kökenle kaplıca kürlerinin en önemli çeşidini oluşturuyor. Deniz suyunun yıllardır dolaşım ve sindirim sorunlarını çözdüğü, sinir hastalıkları ve uykusuzluğa iyi geldiği biliniyor. Hatta deniz suyu antibiyotik özelliği ile bazı doğal ilaçların üretiminde de kullanılıyor.



Deniz yosunu ise besinsel ve tedavi edici özelliklere sahip olduğu için yüzyıllardır yaygın biçimde kullanılıyordu. İki tür soğuk deniz yosununun uygulandığı tedavide vücut fazla su ve toksik maddelerden kurtuluyor, kan akımı hızlanıyor.



WİEDEMAN SERUM TEDAVİSİ



Wiedeman rejenerasyon tedavisi bedensel ve zihinsel yorgunluklara karşı uygulanıyor. Ayrıca astım, bronşit, romatizma ve eklem sorunlarına da iyi geldiği biliniyor. Normal veya iyonize edilmiş oksijen tedavisi (maskeyle) vücut rahatlatılıyor. Ozon tedavisi, vitamin iğneleri ve hydro kolon tedavisi ile kişi fazla kilolarından da kurtuluyor.



OZON- OKSİJEN TEDAVİSİ



Oksijen yaşamımızı sürdürmemiz için gerekli olan en önemli öğelerden birisi. Vücudumuzun her bir hücresi oksijene ihtiyaç duyuyor. Ancak hepimizin yaşamında zamanla oksijen alımında bir düşüş ve beynimizde kullandığımız oksijen miktarında azalma oluyor. Böylece yaşamımız olumsuz etkilenerek bedenimiz canlılığını yitirir. Kan dolaşımı bozukluklarında, metabolizma düzensizliklerinde, akciğer ve karaciğer hastalıklarında, kolesterol problemi olanlar, mantar, bağırsak hastalıkları olanlarda saf oksijenden elde edilen ozon oldukça faydalı oluyor.



YOSUN MASKELERİ



Deniz yosunlarının etkisiyle vücuttaki yağları yok eden bu bakım yöntemi kaybedilen mineralleri yenileyici, toksin giderici ve vücudun su dengesini sağlayıcı bir etkiye sahip.



THALGOMİNCE



Karın ve bacak bölgesine ekstre ve kremlerle uygulanan özel masaj yoluyla vücuda kalıp gibi yerleşerek donarak vücut biçimini alan Thalgomince maske, kadınların karın ve bacak bölgelerindeki inatçı yağları yok etme, selülitleri azaltma da birebir.



AQUARELLE MASKE



Deniz yosunundan elde edilmiş maske ile özel yağlarla desteklenen bu karışım, yağlı ciltlerde deri hücrelerini harekete geçirerek deri üzerindeki toksinleri elimine ediyor. Hassas ciltlerde kırmızılıkları gidererek derinin güçlenmesini ve ton kazanmasını sağlıyor. Düşük ve gevşek ciltleri dinamize ederek vitaminlerce zenginleştiriyor, yaşlanmayı önlüyor. Kuru ciltler içinse yumuşatıcı ve nemlendirici bir bakım.



SELÜLİTLER İÇİN BİÇİMLENDİRİCİ TEDAVİ



Sono-care adlı cihaz ile derinin 5 kat altına inilerek yağ hücreleri harekete geçiriliyor, sıvı duruma gelen yağlar vücudun diğer bölümlerine yayılmasına diye lenf drenaj masajıyla dışarı atılıyor. Vücuda böylece elektrik akımı veya ısı vermeden sadece basınç yoluyla selülit tedavisi yapılıyor.

0 yorum: